Onze diensten

Wij bieden een complete service aan zakelijke en particuliere klanten op het gebied van chauffeursdiensten en persoonlijke assistentie. Met onze service kunt u genieten van luxe en comfort tegen een betaalbare prijs.

Privéchauffeurs

Met onze privé chauffeurs bent u altijd op tijd op uw bestemming. Onderweg kunt u in alle rust nog even de stukken voor de vergadering doornemen of uw e-mails checken. Verloren reistijd is er niet meer bij.

De privé chauffeurs van Royal Chauffeurs zijn professioneel, goed opgeleid en representatief. Met onze complete service kunt u onze chauffeurs ook inzetten als persoonlijke assistent. Bijvoorbeeld voor het doen van boodschappen of om een tafel te reserveren bij uw favoriete restaurant.

Privé chauffeur met auto

Heeft u een auto met chauffeur nodig? Schakel dan Royal Chauffeurs in voor een mooie en luxe auto met professionele chauffeur. Ideaal voor als u bijvoorbeeld (tijdelijk) geen gebruik wilt maken van uw eigen auto. Zonder zorgen op tijd op uw bestemming. Met Royal Chauffeurs bent u zeker van een prettige reiservaring met alle gemak en comfort.

Bob-ritten

Rustig kunnen genieten van een drankje bij uw gala, diner, receptie of zakelijke afspraak? Geen probleem, met een Bob-rit komt u altijd veilig weer thuis. Wij zorgen dat er een chauffeur op locatie aanwezig is op de afgesproken tijd. U stapt in uw eigen auto en wordt veilig thuisgebracht.

Blessure-ritten

Als u door een blessure of een ongeval niet meer kunt rijden, kunt u gebruik maken van de blessure-ritten van Royal Chauffeurs. Onze chauffeurs brengen u netjes en onder begeleiding naar uw bestemming. We kunnen u bijvoorbeeld ook elke dag van en naar uw werk brengen. Een blessure is natuurlijk vervelend, maar met onze service blijft u mobiel.

Luchthavenvervoer

Baalt u ook zo van die dure parkeerplaatsen op de luchthaven? Met de luchthavenservice van Royal Chauffeurs bent u op tijd voor uw vlucht en hoeft u zich geen zorgen te maken over een parkeerplek.

Bij terugkomst kunt u wederom gebruik maken van onze service. Met luchthavenvervoer van Royal Chauffeurs kunt u met een gerust gevoel op reis.

VIP-vervoer

Wilt u zich een echte VIP voelen? Kies dan voor de VIP-service van Royal Chauffeurs! Een eigen chauffeur met luxe auto én een complete service eromheen. Denk bijvoorbeeld aan het wegbrengen en ophalen van een kostuum bij de stomerij of het reserveren van een restaurant. U kunt het zo gek niet bedenken: alles wordt geregeld voor een echte VIP- ervaring.

De perfecte oplossing voor vele gelegenheden, zoals:

  • Trouwen
  • Gala's
  • Zakendiners
  • Etc.

Shopping trips

Wilt u compleet relaxed gaan shoppen? Wij zorgen voor een chauffeur (eventueel met auto). De chauffeur brengt u naar de gewenste bestemming, waar u onbezorgd kunt gaan shoppen. Slepen met tassen en spullen is er niet meer bij. Onze chauffeur haalt u op waar u wilt en zet alle tassen in de auto. U kunt er ook voor kiezen om de chauffeur in te zetten als chaperon.

Lekker genieten van een drankje tijdens de autorit? Dat regelen we voor u. Onze chauffeur kan bijvoorbeeld ook een restaurant voor u reserveren, zodat u de dag kunt afsluiten met een heerlijk diner. Met Royal Chauffeurs bent u zeker van een relaxed dagje onbezorgd shoppen!

Valet parking

Wilt u uw bezoekers een extra service bieden of organiseert u een evenement? Maak dan gebruik van onze valet parking, een exclusieve parkeerservice voor uw gasten.

Uw bezoekers kunnen direct voor de entree uitstappen en onze medewerkers zorgen ervoor dat alle auto’s veilig worden geparkeerd.

En als uw gasten weer vertrekken, wordt hun auto netjes en eventueel gewassen voorgereden. Met valet parking realiseert u een betere doorstroming en zijn uw bezoekers geen tijd meer kwijt met het zoeken naar een geschikte parkeerplek. Parkeerproblemen behoren tot het verleden en u zorgt voor een representatieve en luxe ontvangst van uw gasten.

Shuttledienst

Met onze handige shuttledienst heeft u geen zorgen meer over bereikbaarheid. Uw bezoekers kunnen hun auto parkeren en worden vervolgens netjes tot aan de voordeur gebracht. De shuttledienst van Royal Chauffeurs is een ideale oplossing voor als de parkeerplaats te ver gelegen is.

Autotransport

Voor zowel particulieren als bedrijven bieden wij autotransport aan. Uw auto wordt veilig en snel vervoerd naar de plaats van bestemming. Ideaal voor bijvoorbeeld:

  • Auto naar garage brengen en weer ophalen voor onderhoud of schadeherstel
  • Ophalen van nieuwe leaseauto
  • Autotransport bij aankoop of verkoop

Exclusief spoedtransport

Met exclusief transport krijgt u ultrasnelle levering voor al uw post en andere bestellingen. Hebt u vertrouwelijke stukken die zo snel mogelijk bij een klant moeten worden afgeleverd? Royal Chauffeurs regelt het. Bij andere postorderbedrijven zit u met wachttijden van minstens 24 of zelfs 48 uur. Wij regelen het direct binnen enkele uren binnen Europa. Uw spoedbezorgingen waren nog nooit zo snel!

Persoonlijke assistent

U kunt uw privéchauffeur ook inschakelen als persoonlijke assistent. Hij brengt u niet alleen op uw bestemming, maar kan ook allerlei klusjes voor u doen. Zoals uw auto wassen, boodschappen doen of uw kinderen van en naar school brengen. Ook persoonlijke beveiliging behoort tot de mogelijkheden. Maak gebruik van onze complete service, zodat u zich zonder zorgen op uw eigen werkzaamheden kunt richten.